NivonJong Zin In Een Avontuurtje
NivonJong Kano
15-17

Juni

Avontuur in de Biesbosch

Organisatie: NivonJong en De Kleine Rug
Locatie: Dordrecht, Nederland

“Kanoën, varen en wandelen door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het avontuur opzoeken tussen de reeën, bevers en ijsvogels en overnachten op een eilandje.”

Stel je voor: een weekend lang kanoën, varen en wandelen door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het avontuur opzoeken tussen de reeën, bevers en ijsvogels en overnachten op een eilandje. We ontdekken de pareltjes van Nationaal Park De Biesbosch door met een kano de wateren en te voet de polders te verkennen. De gidsen kennen het gebied als hun broekzak en zullen je alle unieke locaties laten zien. We verblijven in een van de mooiste natuurvriendenhuizen: de kleine rug. In dit idyllische huis op een eilandje midden in de Biesbosch vindt het weekend plaats. Wil jij een weekend echt lekker de natuur in? Met een groep leeftijdsgenoten actief het avontuur opzoeken? Avonden met vaartochten en na-borrels? Meld je dan aan voor dit weekendje weg!

Het weekend is inclusief

  • Overnachting op vrijdag en zaterdag in het Nivonhuis de kleine rug.

  • Koffie, thee en fris.

  • Kanohuur.

  • Gids tijdens de kano- en wandeltochten.

  • Alle wandel-, kano- en vaartochten tijdens het weekend.

Exclusief:

— Lakenpakket (€4,-) en handdoek (€1,-)

Programma

Op vrijdag is de aankomst vanaf 15:00. De accommodatie is op een eilandje. Bij aankomst bel je naar het huis (078 616 3555) en word je opgehaald met een motorbootje. In dit weekend verkennen we de Sliedrechtse Biesbosch, Mariapolder, Merwelanden , polder Huiswaard en sluiten we af rond 16:00. Op vrijdag en zaterdagavond wordt er door een kok voor de groep gekookt.

Leden      €80,-

Niet-Leden     € 95,-

NivonJong Avontuur Biesbosch Kano
NivonJong Natuurpakker Biesbosch Kano

Be there

or be square

Meld je nu aan voor het avontuur in de Biesbosch

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten