NivonJong Zin In Een Avontuurtje
15

Apr

Buiten de gebaande paden

Organisatie: NivonJong in samenwerking met Leaning Life
Locatie: Hennisdijk 10, 4111 RK Zoelmond (Vlakbij Culemborg)

Eat, sleep, work, repeat! Soms heb je het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van het gevoel dat je leeft. Een mooie carrière, veel vrienden en genoeg geld, dat lijken de ingrediënten voor een succesvol bestaan in deze wereld. Maar er zijn mensen die juist helemaal geen uitgestippelde route volgen. Mundo Resink leefde en reisde 10 maanden de wereld rond zonder geld. Chris en Mariëlle wonen in een weiland. De één in een Yurt, de ander in een Pipowagen. Tijdens deze middag en avond inspireren we je om eens buiten de gebaande paden te gaan. Ga jij met ons mee naar een plek buiten je comfortzone?

Programma
We krijgen een rondleiding in en om de Yurt en Mundo deelt zijn ervaring van leven zonder geld. Hij pretendeert niet alle antwoorden te hebben en is een ster in het begeleiden van mensen. Hierbij helpt hij ons te voelen waar het ons nou echt om gaat, en wat ons daarin wellicht tegenhoudt. Zo helpt hij je om je eigen weg te gaan, en niet per se de algemeen uitgestippelde weg. Na de workshop eten we een duurzame maaltijd, en genieten we van een kampvuur! Voor het avondmaal maken we gebruik van een beproefd recept: een Potluck. Iedereen neemt iets lekkers te eten mee om te delen.

Dit evenement wordt gehost door Stan van den Bosch van Learning Life.

13:30 Ontvangst
14:00 Rondleiding in een Yurt
15:00 Workshop over leven zonder geld
17:30 Potluck diner
18:30 Kampvuur en muziek maken
+- 21:30 Einde

Meenemen
– Warme kleren
– Iets lekkers te eten om te delen
– Eventueel songbook/instrument voor bij het kampvuur

Prijs
Natuurlijk een belangrijk punt bij een evenement over geld. Daarom doen we het voor dit evenement even helemaal anders.

We hanteren een commitment bedrag van 30 euro, vooraf te voldoen via NivonJong. Dit bedrag krijg je aan het begin van de middag contant terug.

De ruimte, organisatie en de facilitatie van de dag zijn onze gift aan jou. We nodigen jou uit om aan het eind aan ons te geven wat voor jou goed voelt.

Als je niet in staat bent om dit commitment bedrag te voldoen, neem je dan contact met ons op! We willen geld graag een mogelijkheid laten zijn en geen belemmering.

Beeld: David Hup

Be there

or be square

Meld je nu aan voor deze activiteit!

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten