fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje

1-31 December

Do-December-Different Challenge

Organisatie: NivonJong
Datum: de hele maand december

It’s beginning to look a lot like the most wonderful time of the year, a.k.a. die maand waarin de meeste van ons als kippen zonder kop overgeven aan de consumptiemaatschappij en waarin FoMO het nieuwe griepvirus is. Die maand waarin het bijna onmogelijk is je niet gek te laten maken door de agenda die zodra je hem openslaat begint te schreeuwen. Er moeten gedichten geschreven worden voor Sinterklaas, je hebt nog een aantal deadlines voor de kerstvakantie, je organiseert drie kerstdiners, daarnaast ben je tijdens kerst vooral het land aan het doorkruizen naar verschillende familie en natuurlijk als ultieme eindklapper: er zijn zes plekken waar je wilt zijn wanneer het 2020 wordt.

Kortom december is een maand waarin we soms de genietmomentjes van kerstbomen, warme chocomel, uitgebreid tafelen, lichtjes, kaarsjes en bovenal het samenzijn met familie en vrienden, soms lijken te vergeten. We dagen jullie uit om samen met ons de chaos en stress die de decembermaand kan opleveren aan de kant te schuiven. Nog voordat alle dry-january, sappenkuren, new-year-new-me en andere goeie voornemens ons weer om de oren gaan slaan komen wij met iets wat er misschien voor zorgt dat december iets dragelijker wordt en waardoor je in januari misschien niet financieel en mentaal aan de grond zit. NivonJong presenteert de Do-December-Different-Challenge.

Hoe werkt het?

De Challenge beslaat de 31 dagen van december en wees niet bang er hoeven helemaal geen grote offers gedaan te worden. Het gaat erom dat je elke dag een klein beetje bewust wordt van de dingen die je leven onnodig prikkels geven, iets meer dankbaarheid te creëren voor wat je allemaal bezit en te proberen niet compleet mee te draven in de koopgekte die de grote bedrijven deze maand bij ons proberen los te peuteren. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@nivonjong.nl en ontvang het Do-December-Different schema met de dagelijkse opdrachtjes. Via #DoDecemberDifferent kun je de foto’s met ons delen over hoe jij de challenge ervaart!

Let op

Zondag 29 december vraagt de challenge van ons om niks te plannen. Carpe Diem! Zet deze nu alvast in je agenda.

Winnen!

Onder alle deelnemers van de challenge hebben we ook nog een hele leuke prijs te verloten! Wij geven 5x het boek Nature Moments, 365x tot rust komen in de natuur van Jocelyn De Kwant weg! Dit is een prachtig geïllustreerd mindful werkboek, dat aanmoedigt weer in contact met de natuur te komen.

Aanmelden voor de challenge kan tot 1 december!

Andere activiteiten