fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
13-15

Dec

Nivon Wintercamping

Organisatie: Nivon Natuurvrienden in samenwerking met NivonJong
Locatie: Nivon Kampeerterrein Het Hallse Hull, Eerbeek
Tijd: 13 december 17:00 – 15 december 16:00 uur

De zomer is voorbij, maar dat hoeft niet te betekenen dat de tent weer een jaar de zolder op moet. 13, 14 en 15 december nodigen wij iedereen uit samen de natuur in te gaan en met ons de winterkou te trotseren. Zet je tent op het Nivon kampeerterrein Het Hallse Hull bij Eerbeek, wij zorgen voor twee warme winterse maaltijden en een knusse plek om op te warmen.

Waarom juist kamperen in de winter? Een tent midden in de natuur die net aan zijn winterslaap begint. Denk aan warme wollen truien, thermoskannen vol thee en chocomel, boekje lezen vanuit je slaapzak rond het kampvuur, en dit alles in de knisperende winterbuitenlucht.

Als Nivonlid betaal je slechts €15,- voor twee nachten en twee warme maaltijden. Niet-leden betalen €25,-. Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis mee. Daarnaast zijn wij druk bezig nog een aantal niet te missen wintergadgets voor jullie bij elkaar te krijgen.

Het idee is dat we samen de kou gaan trotseren. We moedigen jullie dan ook van harte aan met leuke ideeën te komen om er een groot succes van te maken! Zo is er de mogelijkheid een programmaonderdeel te bedenken of op de dag zelf een steentje bij te dragen. Kun jij ons bijvoorbeeld alles leren over een fikkie stoken in de kou? Of wil je een winterse trailrun uitzetten om de spieren warm te houden? Heb jij het lekkerste opwarm-ontbijtrecept?

Alle initiatieven zijn welkom, iedereen is welkom!

Leden      € 15,-

Niet-Leden     € 25,-

Aanmelden kan tot 2 december!

Andere activiteiten