fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
1-3

Mei

Ultimate Escaperoom Weekend (GEANNULEERD)

Organisatie: NivonJong in samenwerking met natuurvriendenhuis Koos Vorrink
Locatie: natuurvriendenhuis Koos Vorrink, Lage Vuursche
Datum: vrijdag 1 mei t/m zondagmiddag 3 mei 2020 

Ben jij een echte Escaperoom-fan en lijkt het jou tof om je eigen Escaperoom te leren bouwen? Dan is dit hét weekend voor jou! Van 1-3 mei neemt NivonJong het Koos Vorrinkhuis over om het om te toveren tot één groot escaperoomhuis midden in de uitgestrekte bossen van de Lage Vuursche. In groepjes krijg je ruimtes in en om het huis toegewezen om om te bouwen tot jullie eigen Escaperoom. En uiteraard gaan we ze aan het eind van het weekend allemaal spelen!

Vrijdag – kennismaken & Escaperoom Masterclass

We starten het weekend op vrijdag eind van de middag met gezellig borrelen, kennismaken en eten met elkaar. Na het eten krijgen we vervolgens een Masterclass van een Escaperoom-expert, die vertelt hoe je het bouwen van een goede Escaperoom aanpakt. Vervolgens krijg je in groepjes ruimtes toegewezen en begint het ontwerpproces! De expert kijkt met jullie mee en geeft tips, waarmee jullie aan de slag gaan om het zo tof mogelijk te maken.

Zaterdag – Ontwerpen & bouwen

Zaterdag heb je de hele dag de tijd om samen met je team jouw ultieme Escaperoom beleving uit te bouwen. Tussen het bouwen door eten we gezellig samen, maken we boswandelingen om je hoofd even leeg te maken, en zijn er genoeg chillmomenten om nieuwe inspiratie op te doen. En uiteraard mag een gezellig kampvuur met zijn allen ook niet ontbreken!

Zondag – Spelen maar!

En zondag is het dan eindelijk zover! Dan worden de gebouwde Escaperooms onthuld en gaan we met elkaar het hele huis door om elkaars Escaperooms te spelen en te beoordelen. Wie heeft de beste puzzels en raadsels? Wie creëerde de beste beleving? En wie krijgt bonuspunten voor de creativiteit? Dit weekend zal tot zondagmiddag 15:00 uur duren.

Verzamel dus alle Escaperoom enthousiastelingen die je kent, want deze onvergetelijk vette ervaring mag je echt niet missen!

Kosten voor het Escaperoomweekend zijn inclusief:

  • 2 overnachtingen in het Koos Vorrinkhuis + toeristenbelasting,
  • alle maaltijden (vega) en drinken
  • gebruik van escaperoom basismaterialen (neem zelf ook mee)
  • Escaperoom Masterclass van een expert

Voor Nivonleden geldt een lagere prijs, dus ben je nog geen lid dan kun je je hier aanmelden (alleen al na deelname aan dit weekend heb je de contributiekosten er al bijna uit).

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar: info@nivonjong.nl

Meld je nu snel aan want vol = vol!

Leden      € 60,-

Niet-Leden     € 85,-

Be there

or be square

Meld je nu aan voor the Ultimate Escaperoom Weekend!

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten