fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
10

Nov

Winterbarbecue

Organisatie: NivonJong
Locatie: Amsterdam

Kom gezellig opwarmen met een lekker hapje en drankje op de winterbarbecue. We doorbreken de donkere winterdagen door outdoor te gaan barbecueën. We eten hapjes, zowel vega als vegan, drinken glühwein en gaan onder het genot van leuke live muziek gezellig bijpraten.

Winterbarbecue

Huh, een barbecue in de winter? Ja zeker! Door in de winter te gaan barbecueën, willen we laten zien dat elk type weer iets te bieden heeft voor outdoor fanaten. Met een kampvuur, mét marshmallows natuurlijk, zorgen we dat we lekker warm blijven. Ook een lekker glaasje glühwein als welkomsdrankje mag natuurlijk niet ontbreken.

Vega(n)

We snappen heel goed dat je misschien wat vraagtekens zet bij een vega(n) winterbarbecue. Een barbecue is tenslotte bedoeld om grote lappen vlees op te leggen, toch? Maar, vlees heeft een steeds grotere impact op het milieu. We vragen je niet meteen om actief veganist te worden, maar als we af en toe een dagje vega zouden eten, zou dat de wereld om ons heen zeker ten goede komen. Vandaar dat we jullie graag wat inspiratie willen bieden voor je vleesloze dagen.

Inspiratie

Naast lekker eten en drinken, zal er ook genoeg inspiratie aanwezig zijn bij de winterbarbecue. We hebben live muziek en inspirerende mensen. Je kan met elkaar je lekkerste recepten delen. En last but not least, je gaat niet met lege handen naar huis. Een goed gevulde goodiebag zal ervoor zorgen dat je ook thuis niet meer zonder inspiratie zal komen te zitten.

Kleed je warm aan en tot bij de winterbarbecue!

Early bird korting tot 10 oktober: €7,50

Leden      € 9,- exclusief drinken

Niet-Leden     € 10,- exclusief drinken

Be there

or be square

Meld je nu aan de winterbarbecue! Vermeld bij ‘overige opmerkingen’ nog even of je vegetarisch of veganistisch eet!

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten