fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
27-30

Dec

Winterhike Vogezen (vol+wachtlijst)

Organisatie: NivonJong in samenwerking met Zelan Outdoor.
Locatie: Vogezen (Frankrijk)
Datum: zondag 27 t/m woensdag 30 december

Deze winter gaan wij weer genieten van prachtige uitzichten, onbewandelde sneeuwpaden en uitrusten in een mooie afgelegen berghut met haardvuur. Word jij hier ook enthousiast van? Komende winter organiseren wij na, het grote succes van vorig jaar, voor de tweede keer een reis naar de Franse bergen in de Vogezen. We gaan wandelen door mistig omringde bergen om uiteindelijk te genieten van de zon bovenop de toppen. De rust en de pracht van de natuur gaan we tijdens deze wandeling ervaren. En wij spreken uit ervaring: de uitzichten gaan adembenemend zijn! 

Wat gaan we doen? 

Tussen kerst en oud en nieuw gaan met een leuke groep avonturiers voer dagen wandelen in de bergen van de Vogezen. Dit zal gebeuren onder leiding van een ervaren gids Andries (van Zelan Outdoor) die ons ook vorig jaar heeft geleid! De dagen zullen we ongeveer als volgt uit gaan zien:

Dag 1

We vertrekken s ’ochtends vroeg vanuit Nederland om eind van de middag in de Vogezen aan te komen. Hier zullen we een korte wandeling maken naar onze eerste berghut. In de berghut zal er een maaltijd verzorgd worden en s ’avonds is er ruimte om gezellig met elkaar te kletsen, bij het haardvuur op te warmen en spelletjes te doen.

Dag 2

We zullen vroeg opstaan voor een mooie wandeling om s ‘avonds in een volgende berghut aan te komen en te genieten van de welverdiende maaltijd en rust.

Dag 3

Ook deze dag zullen we een volle dag met elkaar wandelen en genieten van de prachtige uitzichten en de adembenemende natuur.

Dag 4

Vanuit de berghut wandelen we terug naar het startpunt. Eind van de ochtend zullen we vertrekken terug naar Nederland.

Vervoer

Vervoer is dit jaar op eigen verantwoordelijkheid. Informatie hierover volgt nog.

Inbegrepen

  • Alle overnachtingen
  • Eten en drinken tijdens de wandeling.
  • Eventuele sneeuwschoenen.

Doelgroep:

  • Voor 15-30 jaar
  • Een fysiek goede conditie is een voorwaarde

Voorbereiding

Voorafgaand aan de tocht zullen we een kennismaking/voorbereidingsavond hebben (datum volgt nog). Ook zal hier de laatste checklist worden doorgenomen om ons zorgvuldig voor te bereiden op de hike.

Durf jij deze adrenalinetocht met ons aan? Meld je snel aan, er is een maximaal aantal deelnemers!

Let op: voor Nivonleden geldt een lagere prijs, dus ben je nog geen lid dan kun je je hier aanmelden (alleen al na deelname aan deze Winterhike heb je de contributiekosten er al bijna uit).

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar: info@nivonjong.nl

Leden      € 255,- (early bird)

Niet-Leden     € 285,- (early bird)

Leden      € 285,- (regulier)

Niet-Leden     € 315,- (regulier)

Early Bird geldt wanneer je je voor 10 oktober inschrijft. Na 10 oktober geldt de reguliere prijs. 

Be there

or be square

Meld je nu aan voor de Winterhike in de Vogezen.

Let op! Er is een maximaal aantal deelnemers. 

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten