fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
16

Mrt

Yoga

Organisatie: NivonJong
Locatie: Nivon Centrum, Utrecht, Nederland
Tijd: 10.00-11.15 uur

Na het succes van vorige keer organiseren we nog een yoga sessie! Wil je in je drukke leven een ochtendje ontspannen en genieten van yoga met andere jongeren? Maar hoeft het wat jou betreft niet per se in 40 graden of met geiten om je heen? Ga met ons back to basics en kom tot rust met een ochtend yoga.

Annemarie is al langere tijd yoga docente bij Nivon Utrecht. Zij geeft Hatha yoga, wat ook wel bekend staat als klassieke yoga. Op een rustige wijze helpt ze je lekker te ontspannen. Zij helpt je door oefeningen heen. Hierdoor maak je ruimte in je lichaam en daarmee ook ruimte in jezelf.

Matjes en dekens zijn aanwezig in de ruimte, maar voel je vrij om je eigen matje mee te nemen. Trek voor de yoga gemakkelijk zittende kleding aan.

Je kan je van tevoren aanmelden als je nu al weet dat je mee wilt doen, dan krijg je een factuur om het geld over te maken. Je kan ook spontaan mee komen doen en het geld contant betalen.

Het adres van Nivon Centrum Utrecht is Archimedeslaan 16, ruimte 40. Om de ruimte te bereiken, moet je een stukje om het gebouw heen lopen. Als je een Nivon vlag ziet hangen, moet je nog een klein stukje doorlopen. Via de deur die je dan ziet, kan je naar binnen. Je kan altijd een berichtje sturen als je het niet kan vinden.

Leden €4
Niet-leden €6

Be there

or be square

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje.

Andere activiteiten