NivonJong Zin In Een Avontuurtje
11-18

Aug

Zeilkamp 13-16 jaar

Organisatie: Nivon Watersport
Locatie: Teherne, Friesland

De zeilvakantie voor 13 tot 16 jarigen wordt begeleid door een enthousiast kader dat bestaat uit maximaal zes stuurlieden en twee gastlieden. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gezeild of al veel ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren! En na een flinke dag zeilen wordt je hongerig. Daarom zorgen wij ervoor dat ’s avonds de lekkerste gerechten op tafel staan; van de beste pannenkoeken en heerlijkste pasta’s tot een friettafel!

De hele week zeilen we in valkjes met vier deelnemers en één instructeur per boot en varen we naar omliggende dorpjes. Voor de gezelligheid veranderen we elke dag van bootindeling, waardoor geen dag hetzelfde is! Wanneer we aankomen in een dorpje, zoals Grou, Sneek of Joure, is er genoeg tijd om op verkenning te gaan, souvenirs te kopen of lekker te lunchen. Als de wind goed staat trekken we er wat verder op uit zodat we één nacht op de boten kunnen slapen! En soms gaan we zelfs nog even nachtzeilen!

Behalve zeilen is er ook genoeg vermaak op de kant. We houden tussendoor genoeg vrije tijd over waarin je samen kunt relaxen, zwemmen in het meer of voetballen op het veldje. ’s Avonds verzorgen we de gekste spellen, droppings en natuurlijk op vrijdag de bonte avond!  Kortom: een fantastische week om met leeftijdsgenoten te beleven en nooit meer te zullen vergeten!

Leden      € 247,50,-

Niet-Leden     € 274,50,-

Andere activiteiten