fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
NivonJong Jump Zomerkamp

JUMP Zomerkamp begeleiden

Organisatie: JUMP Zomerkampen
Locatie: Nederland

JUMP Zomerkampen is een werkgroep van het Nivon, die sinds 1973 weekendkampen en zomerkampen organiseert in Nederland. We organiseren kampen voor kinderen en tieners van 6 t/m 17 jaar. Er zijn in juli en augustus kampen voor alle leeftijden, met elk een uniek thema als rode draad. De kampen worden begeleid door jonge vrijwilligers tussen de 18 en 30 jaar. Deze enthousiaste begeleiders worden getraind, zijn in het bezit van een VOG en hebben vaak ook al zelf meerdere kampen meegemaakt als deelnemer.

Waarom begeleiden?

Zomer, spelletjes, gezelligheid, superteam, zon, kampvuurtjes, spooktochten, buiten eten, eindeloze lol, watergevechten, knutselen en kinderen!  Dit zijn minstens alle ingrediënten die een JUMP-zomerkamp heeft. Een zomerkamp begeleiden is echt iets voor jou als je het fantastisch vindt om met kinderen te werken, je graag met andere jongeren een kamp opzet en het leuk lijkt om een week in de zomer leuke spellen te organiseren (en aan mee te doen) in het zonnetje.

Wat verwachten we van je?

Een zomerkampbegeleider moet aan een aantal punten voldoen; dit voor de veiligheid van de kinderen en het goede verloop van het kamp.

We zoeken in een begeleider iemand die:

  • Goed kan samenwerken met anderen.

  • De benodigde tijd kan vrijmaken voor het kamp en de voorgaande team-dagen.

  • Enthousiast, spontaan en betrokken is.

Get in touch

Wil je meer weten? Wij worden blij van een volle mailbox!

Andere activiteiten

Toon meer