fbpx
NivonJong Zin In Een Avontuurtje
Sociale Groepsvakantie

Begeleiders gezocht voor vakantieweken vluchtelingenkinderen

Organisatie: Sociale Groepsvakanties
Locatie: in verschillende Nivonhuizen

Lijkt het jou leuk om aankomende zomervakantie vluchtelingenkinderen een geweldige en onvergetelijke week te geven in één van de Nivonhuizen?

Ook dit jaar kunnen vluchtelingenkinderen (met een begeleide ouders) een week lang genieten van een leuke, gezellige vakantie in een Nivonhuis. In samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland worden er deze zomer weer vakantieweken georganiseerd voor vluchtelingenkinderen. Sociale Groepsvakantie zoekt daarvoor jonge begeleiders (18-30 jaar) voor de activiteiten met kinderen tijdens de Sociale Groepsvakantie. Zo’n week is een hele leuke ervaring en in alle huizen is er een leuk programma voor ouder(s) en kinderen. Tijdens zo’n week verblijf je in het desbetreffende natuurhuis en zijn de maaltijden verzorgd.

Wanneer en waar?

Deze weken zijn in de zomervakantie in verschillende Nivonhuizen. Elk huis biedt volop mogelijkheden om zo’n week tot een echt feest te maken!
Een introductieweekend is verplicht zodat je het team leert kennen en met elkaar de vakantieweek voor een groot deel voorbereidt.

Aanmelden:

Heb je zin om mee te doen of weet je iemand in je netwerk? Mail voor meer informatie naar vw@socialegroepsvakantie.nl.
Meld je aan via de website: www.socialegroepsvakantie.nl

Beeld: Goedele Monnens i/o VluchtelingenWerk Nederland

SocialeGroepsvakantie

Andere activiteiten

Toon meer