NivonJong Zin In Een Avontuurtje
PIKA Festival 2017
18-22

Mei

PiKa Festival

Organisatie: Nivon
Locatie: Het Hallse Hull, Eerbeek, Nederland

Op PiKa Festival viert NivonJong een heel weekend lang het leven. Bij onze activiteiten op PiKa Festival krijg je de kans om ons te leren kennen. Al snel ontdek je waar wij blij van worden: adrenaline, inspiratie en natuur!

Kun je een geheimpje bewaren?
Ga jij met ons mee op avontuur? Meld je dan aan voor ‘NivonJong Whatsapp’. Via deze geheime service houden we je tijdens PiKa Festival op de hoogte van speciale nieuwtjes. More info coming soon…

Jongerenveld

Met het gloednieuwe NivonJong kan een echt jongerenveld natuurlijk niet ontbreken op PiKa! Zet je tentje neer op één van de twee velden naast het veld van de Convo en de rest volgt vanzelf!

Get your own NivonJong-henna tattoo

Geen festival zonder tijdelijke tattoo! Scoor een NivonJong-henna tattoo en steel de show. Ga je voor het NivonJong-motto ‘Zin in een avontuurtje?’ op je arm, een bergschoen op je schouder of een verrekijker op je enkel? Als jij een plekje op je lichaam reserveert, regelen wij de henna tattoo artists.

NivonJong goes wild: bootcamp

Alle remmen los! Ben jij niet bang voor een beetje competitie? Kom dan naar de bootcamp van NivonJong en leef je uit! Onder leiding van een gecertificeerde trainer gaan we in de natuur onze grenzen verleggen. De bootcamp is geschikt voor iedereen die aan zijn conditie en kracht wilt werken. Kom je in foute fitness kleding? Dan 20 squats minder voor jou!

NivonJong presents: jungle silent disco
Psst! Een geheim feestje in het bos. Laat je voor je outfit inspireren door al het moois uit de jungle. Dans, spring en zing je zorgen weg. Hakuna matata! Wil je weten waar je moet zijn? Je komt erachter via de NivonJong WhatsApp-service!

Brakke brunch met NivonJong

Omdat wij niets liever zien dan jullie stralende koppies in de morgen regelt NivonJong een brak ontbijt. Praten mag, maar hoeft niet. 😉 Voor iedereen toegankelijk, ook als je niet ‘young, wild and free’ bent. #Lifebeginsaftercoffee #Motivatehydratefeelgreat

NivonJong in dialoog: digital detox

“There’s no WiFi in the forest, but you’ll get a stronger connection.” Het is een quote die, hoe ironisch, volop wordt gerepost op Instagram. Digital detoxen is een trend die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Het staat voor het ontgiften van ‘brein en lichaam’ door minder online te zijn. Tijdens ‘NivonJong in dialoog’ gaan we met elkaar in gesprek over deze nieuwe trend. Een aantal sprekers vertelt over zijn eigen ervaringen met digital detoxing. Maar we willen ook jouw mening horen! Durf jij het aan om aan het denken te worden gezet? Kom dan naar ‘NivonJong in dialoog’.

NivonJong Bandfestival

Geen festival zonder muziek! Ontdek nieuw talent op het NivonJong Bandfestival. De namen volgen snel! Maar één ding weten we wel al heel erg zeker. Die. Heupen. Gaan. Los.

Kamperen

6-17 jaar

Leden      €30

Niet-Leden  €45

18-25 jaar

Leden      €36

Niet-Leden  €54

25 +

Leden      €50

Niet-Leden  €75

ABK-huis

7-16 jaar

Leden      €64

Niet-Leden  €96

17 +

Leden      €92

Niet-Leden  €138

NivonJong Recensie PIKA Festival 2017
NivonJong PIKA Festival 2017
NivonJong JUMP Zomerkamp Buikglijden

Andere activiteiten