fbpx

Over
NivonJong

Heb jij zin in een avontuurtje? NivonJong is de spiksplinternieuwe jongerenafdeling van het Nivon. Voor iedereen tussen de 15 en 30 jaar organiseert NivonJong adembenemende activiteiten. Van een wintersport met leeftijdsgenoten tot een outdoor movie night midden in de bossen, van een trektocht door de Ardennen tot borrels in de late uurtjes.

Ook zet NivonJong zich in voor een duurzame en eerlijke maatschappij. Wij vinden het belangrijk bewustwording te creëren op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Get ready for your mind to be blown!

NivonJong Adrenalinekick Raket
NivonJong Actief Groen Sociaal

Wij zijn NivonJong; actief, groen en sociaal

Behalve organisatietalent, hebben wij ook promotieskills. Naast onze eigen events zijn er meer gave Nivon-activiteiten voor jongeren. Daarom vind je op de agenda een selectie van de gaafste Nivon-activiteiten voor jongeren. Ontbreekt het hoogtepunt van jouw Nivon-afdeling op onze agenda? Neem dan snel contact met ons op!

NivonJong Kampvuur

de NivonJong squad

NivonJong is in 2017 opgestart door een getalenteerde groep vrijwilligers. Momenteel bestaat het bestuur uit enthousiaste Nivonleden. We zijn altijd opzoek naar enthousiaste jongeren die op welke manier dan ook iets willen betekenen voor NivonJong, dus aarzel niet om een mail te sturen!

Ilya †

Communicatie

Anne

Medeoprichter

NivonJong Team Anne

Get in touch

Wil je meer weten? Wij worden blij van een volle mailbox!