fbpx

MEER NIVON

NivonJong kan niet bestaan zonder het Nivon en de andere werkgroepen van het Nivon. Ook Spring, Watersport en Jump organiseren fantastische activiteiten voor jongeren. We werken dan ook intensief samen. Kom meer over ze te weten! Nieuwsgierig geworden? Neem ook eens een kijkje op hun websites.

Nivon

Bij het Nivon wordt er met en voor elkaar gewerkt aan een eerlijke en groene samenleving. Het Nivon heeft natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen. Ze organiseren allerlei reizen en activiteiten, waarbij iedereen welkom is. Meer informatie vind je hier.

Spring

Spring is de afdeling voor mensen tussen de 25 en 40 jaar oud. Ze organiseren actieve outdoorreizen en hikes. Als je wel van wat avontuur en actie houdt, neem dan vooral een kijkje op hun website. Ook het begeleiden van reizen is hier mogelijk.

Watersport

Watersport is de afdeling voor jongeren tussen de 9 en 20 jaar die graag (willen leren) zeilen. Ze organiseren fantastische zeilkampen op de meren van Friesland. Je verblijft op een kampeerboerderij of je slaapt zelfs op je zeilboot! Ervaring of geen ervaring, als je zeilen leuk vindt of leuk lijkt, kijk dan op hun website.

Jump

Jump is de afdeling voor kinderen tussen 6 en 17 jaar oud. Ze organiseren te gekke zomerkampen. Ken je iemand die mee wil gaan op zo’n kamp? Of lijkt het je leuk om een kamp te begeleiden? Kijk dan op hun website