fbpx

MEER NIVON

NivonJong kan niet bestaan zonder het Nivon en de andere werkgroepen van het Nivon. Ook Spring, Watersport en Jump organiseren fantastische activiteiten voor jongeren. We werken dan ook intensief samen. Kom meer over ze te weten! Nieuwsgierig geworden? Neem ook eens een kijkje op hun websites.

Nivon

Bij het Nivon wordt er met en voor elkaar gewerkt aan een eerlijke en groene samenleving. Het Nivon heeft natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen. Ze organiseren allerlei reizen en activiteiten, waarbij iedereen welkom is. Meer informatie vind je op nivon.nl.

Jump

Jump is de afdeling voor kinderen tussen 6 en 17 jaar oud. Ze organiseren te gekke zomerkampen. Ken je iemand die mee wil gaan op zo’n kamp? Of lijkt het je leuk om een kamp te begeleiden? Kijk dan op jumpzomerkampen.nl.

TREQ Kanoreizen

Treq organiseert avontuurlijke kanoreizen voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar. Kano ervaring is niet nodig, een voorliefde voor kamperen in de natuur wel. Gezelligheid, samenwerken en actief ontspannen zijn de belangrijkste elementen van hun activiteiten, check treqkanoreizen.nl voor jouw volgende avontuur!

Maak met de Nivon werkgroep TREQ Kanoreizen een trektocht over meren en rivieren door de wilde natuur van oa Zweden (Sytske)

Watersport

Watersport is de afdeling voor jongeren tussen de 9 en 20 jaar die graag (willen leren) zeilen. Ze organiseren fantastische zeilkampen op de meren van Friesland. Je verblijft op een kampeerboerderij of je slaapt zelfs op je zeilboot! Ervaring of geen ervaring, als je zeilen leuk vindt of leuk lijkt, kijk dan op nivonwatersport.nl.

Spring

Spring is de afdeling voor mensen van 25 t/m 40 jaar. Ze organiseren actieve wandelreizen en weekenden. Als je wel van wat avontuur en actie houdt, neem dan vooral een kijkje op springreizen.nl. Ook het begeleiden van reizen en weekenden is hier mogelijk.

Ga met Spring mee op wandelreis door heel europa of ga mee op een van de wandelweekenden (Bas Wetter)