fbpx

Hiking Every Season

Elke dag naar buiten, altijd lekker buiten zijn, dat is waar wij als NivonJong’ers van houden. Het maakt ons niet uit of de zon schijnt, het hard waait of sneeuwt. Elk seizoen is anders en de natuur verandert mee. Beeld je eens in; een heerlijke boswandeling over onverharde paden langs sprookjesachtige, herfstgekleurde bomen en paddenstoelen. Of stel je eens voor; hiken met die heerlijke kersttrui door de krakende verse sneeuw in een winterwonderlandschap. Of op een prille lentemiddag een mooie strandwandeling met de eerste zonnestralen in je gezicht. En niet te vergeten een actieve zomerse hike in de prachtige Nederlandse duinen. Allemaal maar voorbeelden van waarom je wandelen elk seizoen zou moeten doen!

NivonJong ‘Every Season Hikes’

Helaas zitten we veel te veel achter onze beeldschermen, zijn we veel te druk met onze whatsappjes beantwoorden en zijn we maar weinig écht buiten. Maar eerlijk is eerlijk, hoe lekker is het om niets anders om je heen te voelen dan de frisse buitenlucht? Hoe fijn is het om alleen het geritsel van de bladeren en de geluiden van de vogels te horen? Wij weten maar al te goed hoe heerlijk en relaxed dit is. Daarom onze plannen: wij gaan hikes organiseren in elk seizoen, zodat we elk jaargetijde samen de natuur in kunnen gaan! Deze ‘Every Season Hikes’ zijn voor iedereen die houdt van avontuur en buiten zijn, no matter wat de temperatuur ook is. Weer of geen weer: niets houdt ons tegen. Ieder seizoen is uniek en heeft zijn eigen schoonheden om de perfecte #photooftheday te maken, of liever om die onvergetelijke beelden op je netvlies vast te leggen.

Let’s go

Nóg meer redenen om met ons mee te gaan hiken: in de natuur zijn is heel goed voor je gezondheid. Als je vaak in de natuur te vinden bent kan dat leiden tot minder stress, het verbetert je kortetermijngeheugen, het helpt bij oververmoeidheid, verbetert je concentratievermogen, je wordt creatiever en last but not least, buiten zijn is goed voor je immuunsysteem. Maar naast deze voordelen is buiten zijn ook gewoon ontzettend leuk! Je weet nooit wat je tegen gaat komen of wat voor een avontuur jou te wachten staat …

Dus zin in een outdoor-experience met NivonJong? Laat je verrassen, trek je wandelschoenen aan en hike elk seizoen met ons mee. See you in the woods!