fbpx

Zeilweek!

Heb jij nou ook zin in een weekje geklier, lol en avontuur?
En natuurlijk leren zeilen door de leukste begeleiders?
Dan zit je hier goed. Wij zijn Femke en Noor en wij gaan onze ervaring met jullie delen van onze zeilweek 13-16 in 2018.

Zaterdag kwamen we aan, we waren best zenuwachtig want het was onze eerste keer op zeilkamp, maar we werden gelijk lief verwelkomd door iedereen. We gingen nog even het meer op om te wennen aan de boot.

Elke avond en ochtend aten we samen aan de lange tafel en kregen we lekker eten geserveerd met dank aan de chefkoks πŸ˜‰
We kunnen nou wel poeslief doen, maar een paar keer in de week moest je wel een handje helpen met corvee.
‘s Ochtends vroeg gewekt met hardcore muziek of pannen bij je oor en ‘s avonds laat slapen na een leuke dag zeilen en spellen.

Meestal gingen we richting een dorpje en kreeg je de vrijheid om je ding te doen, denk dan aan daar lunchen of, na ‘s ochtends bij het ontbijt een broodje te hebben gesmeerd, die daar lekker op te eten.
Elke dag kon je natuurlijk ander weer verwachten waarbij wij 1 keer een dag storm hebben gehad. Dat was het dagje dat we naar Sneek gingen. We waren al voorbereid, dus het was natuurlijk helemaal veilig. Namens ons echt heel gaaf om dit te hebben meegemaakt.

We kunnen nog veel meer vertellen, maar het leukste is natuurlijk als je het zelf meemaakt. Voor ons was dit een top ervaring, dus just do it! Je gaat er geen spijt van krijgen, behalve als je geen regenpak mee neemt (we spreken uit ervaring πŸ˜‰ ).